ASPEN MAATREGELEN COVID-19

 

Beste klant

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering met betrekking tot COVID-19 crisis, was Aspen noodgedwongen de deuren te sluiten vanaf 13 maart ’20 18u00 tot 26 juni ’20. Vanaf vrijdag 26 juni ’20 is Aspen terug open en toegankelijk!

Veiligheidsmaatregelen

Ook op Aspen zullen we de komende weken de veiligheidsmaatregelen tgv COVID 19 verstrengen. Gelieve de volgende regels in acht te nemen.

Wij voorzien aan alle toegangsdeuren alcoholgel om de handen te ontsmetten.
Vanaf u het gebouw betreedt (**) wordt het dragen van een mondmasker verplicht vanaf 12 jaar, ook tijdens het beoefenen van sneeuwsport. Buff of neksjaal wordt aangeraden bij < 12 jarigen.

Respecteer steeds de afstand van 1,5m tussen elke persoon.
Iedereen wordt aangemoedigd om voor of na elke aanraking de handhygiëne toe te passen.

Reserveren voor de sneeuwbaan op voorhand of een bepaald tijdsslot is niet nodig. Registratie ter plaatse is wel verplicht via volgende link https://aspen.be/registratie/ of QR code.
Skimateriaal kan gehuurd worden en wordt na gebruik ontsmet door onze personeelsleden.
Handschoenen zijn verplicht, zelf mee te brengen en verplicht om te dragen bij het overhandigen van ski’s / snowboard en stokken.

U bent nog steeds van harte welkom in onze brasserie om iets te drinken / eten, maar u wordt verplicht om tot aan uw tafel een mondmasker te dragen. Eens u heeft plaatsgenomen, mag het mondmasker af. Onze bediening komt bij u aan tafel om op te nemen en af te rekenen. Er zal gevraagd worden om uw gegevens in te geven / noteren om eventuele contact tracing mogelijk te maken.

** Aangezien onze brasserie en het skigedeelte bijna als 1 kunnen beschouw worden, gaan we vanaf zaterdag 25 juli ’20 alle personen die Aspen binnenkomen vragen om te registeren, zoals dit in de horeca verplicht is. Deze gegevens zullen uiterst betrouwbaar behandeld worden en zijn niet voor commerciële doeleinden bedoeld. Enkel en alleen indien nodig voor het contact tracing. Deze gegevens zullen na 4 weken automatisch verwijderd worden.