ASPEN MAATREGELEN COVID-19

 

Veiligheidsmaatregelen

Beste klant,

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering met betrekking tot COVID-19 gelden vanaf maandag 19 oktober volgende maatregelen.

Gelieve volgende regels in acht te nemen:

– Wij voorzien aan alle toegangsdeuren alcoholgel om de handen te ontsmetten.

– Vanaf u het gebouw betreedt (**) wordt het dragen van een mondmasker verplicht vanaf 12 jaar, ook tijdens het beoefenen van sneeuwsport. Aspen verkoopt “branded buff’s” aan € 5,00 / stuk. Buff of neksjaal wordt aangeraden bij < 12 jarigen.

– Respecteer steeds de afstand van 1,5m tussen elke persoon. Iedereen wordt aangemoedigd om voor of na elke aanraking de handhygiëne toe te passen.

– Aspen sensibiliseert zijn klant om zo volledig mogelijk aangekleed naar Aspen te komen. De voorziene kleedkamers en douches zijn afgesloten.

– Reserveren voor de sneeuwbaan op voorhand of een bepaald tijdsslot is niet nodig. Registratie ter plaatse is wel verplicht via volgende link https://aspen.be/registratie/ of QR code. Skimateriaal kan gehuurd worden en wordt na gebruik ontsmet door onze personeelsleden. Handschoenen zijn verplicht, zelf mee te brengen en verplicht om te dragen bij het overhandigen van ski’s / snowboard en stokken.

– De brasserie en pistebar is gesloten vanaf maandag 19 oktober tot nader bericht.

(**) Alle personen die Aspen binnenkomen, dienen zich te registreren. Deze gegevens zullen uiterst betrouwbaar behandeld worden en zijn niet voor commerciële doeleinden bedoeld. Enkel en alleen indien nodig voor contact tracing. Deze gegevens zullen na 4 weken automatisch verwijderd worden.

– Aspen volgt op de voet de berichtgeving van Sport Vlaanderen. Via volgende link blijf je op de hoogte over de sportmaatregelen. https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/