ASPEN MAATREGELEN COVID-19

 

Veiligheidsmaatregelen

✅ Georganiseerd indoor sneeuwsporten en privélessen zijn enkel toegelaten voor kinderen vanaf geboortejaar 2008.

Aspen sluit de deuren voor alle recreanten tot de maatregelen versoepeld worden.

FAQ

Wat als ik nog een privé-, of groepslessen ingepland heb staan?
Privé- en groepslessen voor geboortejaar < 2009
Deze lessen zijn geannuleerd. Deze lessen worden opnieuw vrijgegeven op je “My Aspen” account om op een later tijdstip in te plannen.

Privélessen vanaf geboortejaar 2009
Deze lessen mogen plaatsvinden. Check onze lessenkalender (aspen.be/lessenkalender) voor de beschikbaarheid.

Vinden de pagadderlessen plaats?
Gezien de maatregelen kunnen pagadderlessen enkel plaatsvinden in de formule “pagadderstage”.

Waarom mag een pagadderstage wél doorgaan en een pagadderles niet?
Een pagadderstage is een opeenvolging van 5 lessen in groepsverband met steeds dezelfde kindjes zodat deze kinderen in hun bubbel blijven gedurende 5 weken.
Zolang er geen versoepelingen zijn, is dit de enige manier om in groepsverband op een verantwoorde manier les te volgen.

Vinden de groepslessen de plaats?
Gezien de maatregelen mogen groepslessen volwassenen momenteel niet doorgaan.
Groepslessen kinderen kunnen enkel doorgaan in de formule “groepslessenstage”. Een opeenvolging van 5 lessen in groepsverband met steeds dezelfde kinderen gedurende 5 weken. Zolang er geen versoepelingen zijn, is dit de enige manier om in groepsverband op een verantwoorde manier les te volgen.

Wordt mijn jaarabonnement of 10-uren kaart verlengd?
Er is momenteel nog geen einddatum opgelegd voor de verstrengde maatregelen. Deze abonnementen zullen verlengd worden met het aantal dagen dat je geen gebruik kan maken van je abonnement of 10-uren kaart, met een maximum van 4 maanden.
Heb je een jaarabonnement of 10-uren kaart aangekocht maar nog niet in gebruik genomen? Geen probleem, de geldigheidsduur start pas vanaf ingebruikname.
(Opgelet: dit geldt enkel voor aankoop abonnementen bij Aspen. Abonnementen aangekocht via clubs contacteren hiervoor desbetreffende club)

Gaan de sportkampen tijdens de schoolvakanties door?
Deze sportkampen gaan door zoals gepland voor alle kinderen vanaf geboortejaar 2009.

Gelieve volgende algemene regels in acht te nemen:

– Respecteer steeds de afstand van 1,5m tussen elke persoon. Iedereen wordt aangemoedigd om voor of na elke aanraking de handhygiëne toe te passen.

– Aspen sensibiliseert zijn klant om zo volledig mogelijk aangekleed naar Aspen te komen. De voorziene kleedkamers en douches zijn afgesloten.

– Registratie ter plaatse is verplicht bij aankomt via volgende link https://aspen.be/registratie/ of scan de QR code bij aankomst

– De brasserie en pistebar is gesloten.

(**) Alle personen die Aspen binnenkomen, dienen zich te registreren. Deze gegevens zullen uiterst betrouwbaar behandeld worden en zijn niet voor commerciële doeleinden bedoeld. Enkel en alleen indien nodig voor contact tracing. Deze gegevens zullen na 4 weken automatisch verwijderd worden.

– Aspen volgt op de voet de berichtgeving van Sport Vlaanderen. Via volgende link blijf je op de hoogte over de sportmaatregelen. https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/