Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau?
Met de Aspen cadeaubon geef je een beleving als geschenk!
IK WIL EEN CADEAUBON KOPEN
IK HEB EEN CADEAUBON GEKREGEN

SNEEUWSPORT

TIP! Initiatieles

Om kennis te maken met sneeuwsport kan je een initiatieles volgen waar we jou voorzichtig onderdompelen in de wondere wereld van de wintersport. Zowel voor kinderen vanaf 6 jaar als voor volwassenen.

AVONTUUR

TIP! Family Pass hoogteparcours

Met de family pass geniet je met het gezin van optimaal hoogteplezier. Overwin de hoogte en daag elkaar uit op deze 10 challenges. Afsluiten doe je met een death ride om weer vaste grond onder je voeten te krijgen.

ETEN & DRINKEN

TIP! Raclette du Valais AOP

Ratte aardappel – kropsla – opgelegde rode – ui – augurk – charcuterie

Cadeaubon kopen

Digitale cadeaubonnen kunnen 24/7 online aangekocht worden via onderstaande link. Daarna kunnen ze meteen worden afgedrukt.

Wens je de cadeaubon op Aspen af te halen? Tijdens de openingsuren kan je aan onze onthaalbalie een cadeaubon aankopen.

1

Stap 1

Heb je al een My Aspen account?  Log hier in.
Heb je nog geen My Aspen account? Registreer je hier.

2

Stap 2

Ga naar My Aspen en selecteer ‘webshop’.

3

Stap 3

Selecteer tabblad promo’s en kies jouw cadeaubon(nen) volgens bedrag.
(€25,00 – €50,00 – €75,00 – €100 – €125 – €150)

4

Stap 4

Ga verder naar je winkelwagen waar je de bestelling kan afronden en afrekenen.

5

Stap 5

De online cadeaubon vind je terug in je mailbox!

Cadeaubon inruilen

Een cadeaubon kan enkel ter plaatse ingeruild worden voor een product uit ons aanbod.

1

Stap 1

Je kan je cadeaubon inruilen aan de onthaalbalie tijdens de openingsuren voor één of meerdere producten uit ons aanbod.

2

Stap 2

Om de waarde van je cadeaubon om te zetten, dien je een My Aspen account aan te maken waar aankopen verzameld worden. Deze account kan je hier aanmaken of ter plaatse aan de onthaalbalie.

3

Stap 3

Via de My Aspen account kan je je aankopen volgens de geldende modaliteiten gebruiken.

4

Stap 4

Je ontvangt een RFID kaart om je skilessen, toegangstickets, cashless horecakrediet,… te valideren.

De RFID kaart is persoonlijk en niet overdraagbaar.

 • Voorwaarden

  ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON

  In aanvulling op onze Algemene gebruiksvoorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing op door www.aspen.be uitgegeven cadeaubonnen. Door gebruik te maken van een www.aspen.be cadeaubon aanvaardt u deze cadeaubonvoorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door www.aspen.be uitgegeven cadeaubonnen (zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen) (hierna gezamenlijk: “Cadeaubonnen”) die worden verkocht door Aspen.

  Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke QR en binaire code. U dient de Cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Aspen te worden verstrekt.

  De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de Cadeaubonnen/of in de uiting (e-mail) waarin de code is opgenomen. Iedere Cadeaubon is gedurende 2 jaar geldig vanaf aankoopdatum. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.

  De naam Aspen mag niet gebruikt worden in commerciële acties zonder schriftelijke toestemming van Aspen Indoor CVBA.

  Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

  Cadeaubonnen zijn cumuleerbaar bij acties.

  Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: contant, Bancontact, Visa, Maestro.

  Het is niet toegestaan Cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

  Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd.

  Het is niet toegestaan Cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

  Hebt u vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen via snowcat@aspen.be. Aspen Indoor zal uw e-mail zo spoedig mogelijk behandelen.