ASPEN MAATREGELEN COVID-19

 

Beste klant

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering met betrekking tot COVID-19 crisis, dient Aspen noodgedwongen de deuren te sluiten vanaf 13 maart ’20 18u00 tot en met 5 19 april ’20 nader bericht.

Vragen en antwoorden

Heeft u een privé, groeps-, pagadder- of initiatieles gereserveerd in deze periode? Deze les is geannuleerd en wordt eerstdaags opnieuw vrijgegeven op uw “My Aspen account”.

Alle abonnementsformules worden verlengd met de duur van de sluiting.

Reservaties van een groepsarrangement, kidsparty, business event, schooluitstap worden persoonlijk gecontacteerd.

De indoor sneeuwbaan, brasserie en eventcenter zijn gesloten tot nader bericht.

De sneeuwsportkampen in de paasvakantie gaan door zoals gepland.

Zoals reeds door de overheid gecommuniceerd zullen de sportkampen tijdens de paasvakantie niet doorgaan.
Zodra wij en u duidelijkheid hebben over het verder verloop van de opgelegde maatregelen komen wij bij u terug met een aantal alternatieven om inschrijving alsnog te kunnen valideren.
Deze situatie van overmacht laat ons allen achter met veel vragen en onzekerheid, het belangrijkste is ieders gezondheid.
Wij rekenen op uw begrip en solidariteit bij ons besluit om in deze periode van overmacht geen terugbetalingen te verrichten.

De paasbrunch op zondag 12 april ’20 gaat door zoals gepland.

Paasbrunch op 12 april is geannuleerd. U wordt persoonlijk gecontacteerd indien u heeft ingeschreven voor deze brunch.

Gezien de situatie krijgen wij op dit ogenblik veel telefonische aanvragen maar wij rekenen op uw begrip dat wij niet iedereen kunnen beantwoorden.

Wij zouden u willen verzoeken om uw vragen met betrekking deze maatregelen per e-mail te sturen naar snowcat@aspen.be. Indien u een vraag heeft met betrekking tot uw les, graag de gebruikersnaam van de “My Aspen account” vermelden van de persoon die de les zou volgen.

Wij houden u op de hoogte zodra er meer duidelijkheid is over de hervatting van onze activiteiten.

Aspen Team